Nieuws

over boekpresentaties, radiointerviews, voorjaars- en najaarsaanbiedingen etc.

Najaarsaanbieding 2023

De Najaarsaanbieding 2023 staat online. LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.    

Lees verder

Zomeraanbieding 2023

De Zomeraanbieding 2023 staat online. LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.  

Lees verder

Najaarsaanbieding 2022

De Najaarsaanbieding 2022 staat online. LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.

Lees verder

Zomeraanbieding 2022

De Zomeraanbieding 2022 staat online. LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.

Lees verder

Najaarsaanbieding 2021

De Najaarsaanbieding 2021 staat online:   LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.

Lees verder
aanbieding eerste exemplaar Herengracht 502

Aanbieding eerste exemplaar Herengracht 502

Op vrijdag 25 juni jl. werd het eerste exemplaar van het boek Herengracht 502: Slavenhandel, Geweld en Hebzucht 1672-1927 door Aimee de kleindochter van auteur Leo Balai aangeboden aan Femke Halsema de Burgemeester van Amsterdam. Het boek is nu te bestellen op onze website en via de lokale boekhandel. Over het boek: Vanaf de bouw…

Lees verder

Voorjaarsaanbieding 2021

De Voorjaarsaanbieding 2021 staat online: LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.

Lees verder

Jagernath Lachmon lezing

Op 22 november jl. hield Jan Pronk de Mr. Jagernath Lachmon lezing 2020. Jagernath Lachmon was een belangrijk Surinaams politicus en voorzitter van de politieke partij VHP. VHP Nederland memoreert jaarlijks de geboortedag van de gewezen VHP-voorzitter wijlen mr. Jagernath Lachmon. Jan Pronk hield een middaglezing over vertrouwen in de Surinaamse politiek met als titel  “Na de maanden die het jaar afsluiten beginnen andere die gehoor zullen geven aan de roep om iets nieuws”.

Lees verder