Samenwerking met Editorial Charuba

LM Publishers is een samenwerking aangegaan met de Arubaanse Fundacion Editorial Charuba, in de jaren 80 van de vorige eeuw begonnen met het uitgeven van lesmateriaal in het Papiamentu, inmiddels trotse uitgever van talrijke boeken over het politieke en culturele leven van Aruba en een aantal dichtbundels en romans

Lees verder
Antara Nusa

Crowdfunding – Antara Nusa

LM Publishers is als partner betrokken bij het vertelproject ‘Antara Nusa’ van de Stichting Nusantara Amsterdam. Aan het woord komen ouderen met wortels in Indië en Indonesië die de ontwrichtende periode van oorlog, dekolonisatie en gedwongen migratie aan den lijve ondervonden, en vervolgens in Nederland hun draai moesten vinden.

Lees verder

Voorjaarsaanbieding 2018

De aanbiedingscatalogus met de nieuwe titels voorjaar 2018 staat online, met onder veel meer het nieuwe boek van Jan Pronk en een rijk geillustreerd naslagwerk over de werken van architect Ed.Cuijpers in Nederlands-Indië.

Lees verder
Najaarscatalogus 2017

De Najaarsaanbieding 2017 staat online

De Aanbiedingscatalogus Najaar 2017 staat online: LM Publishers wordt op de inkoopbeurzen voor de boekhandel vertegenwoordigd door Ef & Ef Media. Alle nieuwe titels zijn te bestellen via de boekhandel en (vanaf ongeveer twee weken voor verschijnen) via onze website.

Lees verder