De kracht van persoonlijke verhalen

Van 23 mei tot en met 2 juni vindt de 61e Tong Tong Fair in Den Haag plaats ”We zijn een actuele mix van Oost en West, altijd in beweging. Door samenzijn en creativiteit blijven we de Indische Cultuur ontwikkelen. De Tong Tong Fair: inspirerend, relaxed en gastvrij. Sinds 1959!”

Ook dit jaar nemen Armando Ello en Simone Berger deel aan het programma van de Tong Tong Fair. Vorig jaar was het thema Poesaka een grote inspiratiebron en gaven ze podium aan diverse personen die hun persoonlijke verhaal deelden. In een bomvol studiotheater kon je, aldus Simone, telkens een speld horen vallen tijdens de korte voordrachten en waren er vele ‘kippenvelmomenten’.

Op zondag 26 mei van 16.30 tot 17.15 uur wordt in Studio Tong Tong opnieuw podium gegeven aan degenen die het verhaal van hun Poesaka willen delen. Wie durft? Vertel in 5 à 6 minuten over een voorwerp dat voor jou een symbolische en emotionele waarde heeft en een tastbare link is naar jouw roots! Via www.hoezoindo.nl/poesaka kun je je aanmelden. (Let op: de aanmelding is pas definitief na onze bevestiging i.v.m. beperkte tijdsduur programma.)

Na afloop van het programma zijn de auteurs aanwezig op de Pasar Boekoe. De boekenstand bevindt zich dit jaar vooraan bij de entree. Wil je  De lange reis van de Poesaka cadeau geven en heb je een speciale wens of boodschap? Of wil je een persoonlijk woord van de auteurs voorin het boek? Kom dan langs op de Pasar Boekoe vanaf 17.15 tot 18 uur.

Tong Tong Fair – Malieveld -Koningskade 1 -2596 AA Den Haag